Lásd még: 6 A tesztoszteron növelésének 6 módja a gyakorlatban

Noha mindenütt elzáródunk, bárhová is szexuális tartalom és képek megyünk, hiba azt hinni, hogy mindent tudunk, hogy tudunk a szexről. Ahogyan John Naisbitt író írta: „Fulladunk az információkba és éheztünk a tudásért”. Ez szépen vonatkozik a szex titkos világára, amelyről naponta hallom.

Annak érdekében, hogy megosszam az egyedi hozzáférésemet az „ember elméjéhez”, az új könyvem, miért hamisítják meg a férfiak: A férfiakról és a szexről szóló teljesen váratlan igazság lehetővé teszi az olvasó számára, hogy meghosszabbított pillantást vegyen a vizsgaszobám zárt ajtó mögött Ismerje meg az igazságot a férfiakról. Útközben számos mítoszot megsemmisítek a férfiakról és a szexről.

Itt van 4 közülük:

1. mítosz: A férfiak nem hamis orgazmusokat. Megdöbbentem, amikor egy 25 éves David nevű beteg (nem az igazi neve) azt mondta, hogy hamisította az orgazmusát. Ami érdekelt engem, nem csak az volt, hogy hamisította, hanem miért zavarja ezt az ember. Davidnek az oka az volt, hogy nehezen tudta elérni az orgazmust a közösüléssel, és elkezdett hamisítani, amikor azt a benyomást keltette, hogy a barátnője rosszul érezte magát a szexuálisan, mintha a csúcspontjának elmulasztásának oka az volt, hogy nem volt elég szexi. Vagy valami rosszat csinált. Meg lehet vitatni, hogy a megbeszélés jó -e vagy sem volt -e a kapcsolathoz, de lenyűgözött David nemes szándéka.

Meglepő módon, a korlátozott információk erről a témáról azt mutatják, hogy a férfiakban nem különösebben ritka. Egyes férfiaknak csak nehezen tudják elérni a csúcspontot, természetesen vagy a gyógyszerek mellékhatásaként, nevezetesen az SSRI nevű antidepresszánsok.

2. mítosz: A férfiak csak a saját szexuális örömükkel törődnek. A férfiak rossz rap -t kapnak a szex és a kapcsolatok vonatkozásában, nagyrészt a szokásos narratívából származó, hogy szexuálisan önzőek és félelmetesek. Ez nem igaz a kapcsolatban álló ember vagy az ember számára, akinek érzése van a partnerével szemben. Ezekben az esetekben az, amit újra és újra láttam, az az, hogy az ember férfiasság érzése mennyire származik, ha „szexuális szolgáltató”.

Fontolja meg: A férfi 2 órán át szexel egy nővel, és 27 pozíciót tölt be a Kama Sutra -tól, de végül úgy érzi, hogy élettársa elégedetlen. Valószínűleg leeresztettnek és csalódottnak érzi magát önmagában. Ennek ellenére egy olyan ember, aki csak 30 másodpercig tart, de a felesége vagy a barátnője ebben az időben nagyszerű orgazmussal rendelkezik, azt gondolja magának: „Én vagyok az ember!”

3. mítosz: A férfiak mindig készen állnak a szexre. Ahogy a nők elkezdték elfogadni szexualitásukat, már nem szokatlan, hogy a férfiak vagy a párok az irodámba kerülnek, hogy kihívást jelent az a tény, hogy a nő gyakrabban akar szexelni, mint a férfi. Az a régi vicc, hogy minden embernek készen kell állnia a szexre, az, hogy a szellő érzéssel érezze magát, igaz lehet a tinédzserre, de a legtöbb emberre már nem vonatkozik, ha munkaképességük, gyermekei vagy néhány szürke szőrszálak vannak.

A férfiak maguk állandósítják ezt a mítoszot a saját szexuális bravadójuk révén. A férfiak továbbra is igazán élvezhetik a szexet, még akkor is, ha nem akarják, mint naponta egyszer, mint 21 vagy akár 31 -nél is. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ha a szexuális vágy jelentősen csökken, akkor lehet egy orvosi kérdés játék. Azoknak a férfiaknak, akik a csökkentett vagy hiányzó szexuális vágyat nem veszik figyelembe, be kell jelentkezniük orvosukkal, mivel a depresszió, az alacsony tesztoszteron, a stressz és egyes gyógyszerek mellékhatásai hozzájárulhatnak ehhez.

Lásd még: 6 A tesztoszteron növelésének 6 módja a testmozgással

Mítosz: #4: A fiatal férfiakban mindig pszichológiai. Pályafutásom elején széles körben azt hitték, hogy az erektilis diszfunkció (ED) vagy az impotencia, ahogy azt akkoriban hívták, szinte mindig pszichológiai volt. Ezt az ötletet népszerűsítette a szexuális kutatók és Johnson munkája, és láttam, hogy sok ember biztos volt abban, hogy az ED-jüket az anyjuk ugyanabban az ágyban való alvása okozta, amíg 4 éves korukban nem volt (ágynemű) 7 éves korig. Ma tudjuk, hogy az ED -ben szenvedő férfiak túlnyomó többségének fizikai alapja van a problémára, ami általában egy érrendszeri probléma miatt – vagy nincs elég vér a péniszbe (artériás), vagy még több Általában túl sok vér hagyja el az erekciós péniszt, mielőtt (vénás).

Ugyanakkor léteznek pszichológiai okok, és ezek a leggyakrabban szorongás miatt. A szorongás felszabadítja az adrenalint, amely a tenyér izzadásának és a gyors pulzusszámnak a kivételével is összehúzza a péniszben lévő ereket is, amelyekre szükség van a táguláshoz, hogy normál erekciót hozzon létre. Mivel a fiatal férfiaknak általában tiszta, jól működő erek vannak, feltételezték, hogy egy fiatalemberben ED mindig pszichológiai. Nem igaz. Noha a szorongás sok esetben szerepel, a tinédzsereket fizikai okokkal bántottam az ED -jükre. Ha bármely életkorban egy ember észreveszi, hogy erekciói elvesztették a merevséget az időkben, akkor általában felébresztik – szex közben, maszturbációval, felébredéskor -, akkor érdemes beszélni az egészségügyi szolgáltatóval.

Kattintson a Dr. Morgentaler új könyvének exkluzív kivonatának letöltéséhez Abraham Morgentaler, MD, FACS, a Harvard Medical School urológiai klinikai professzora, valamint a Férfi Health Boston alapítója, a férfi szexuális és reproduktív rendellenességek kezelési központja. Három korábbi könyv szerzője, és munkája többek között megjelent a New England Journal of Medicine -ben, a New Yorkerben és a WSJ -ben. Nemzetközi szinten kutat, előadásokat tart, és korlátozott számú beteget lát új programján, a személyre szabott MensHealth -en keresztül. Legutóbbi könyve, a Why Man Fake It, most elérhető, bárhol a könyveket eladják. Megtalálhatja őt a Twitteren @DrmorGentaler. Olvassa el

Ez az új Grinder PT hat egyszerű testtömeg-gyakorlatot foglal magában:

4-számú ugró jack Air guggolás 4-számú lunges push-upok Navy Seal it-upok 4-Count Flutter Kicks Három szintje van:

Kezdők: Végezzen el mindegyik gyakorlatból 5 fordulót a bemutatott sorrendben (a 4-es számú lunges esetében csak 10 lesz). Köztes: Végezzen el 7 fordulót előre: Tegyen meg 10 fordulót

Keményen, maradjon koncentrált és ezt a weboldalt érezd jól magad. Hooyah!

Isteni parancsnok a SealFit alapítója. A New York Times bestseller 8 hete a SealFit szerzője, aki most már elérhető az Amazon, a Barnes & amp; Nemes, indiebound, bam és ibooks. ?

q. Nemrég vásároltam egy George Foreman grillt, és szeretem, mennyire könnyű használni, és milyen nagy az étel íze. De ismertem, hogy kedvelem számomra az egészségtelen ételeket, tehát meg kell kérdeznem: valóban sokkal egészségesebb, mint mondjuk, forrás vagy sütés, ha ugyanazokat a szószokat használja? A. Valójában nem vagyok saját magam, de megértem, hogy ezek nagyszerű kis készülékek, és – bár az étel jó íze van -, nem kell félni. A grill lehetővé teszi, hogy minimális hozzáadott zsírral főzzön, és elkerüli a tényleges faszén vagy gázrács nagyon magas, közvetlen hőjét, ami saját problémáihoz vezethet.

A szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az egyik iTunes „legmagasabb rangú” alkotója. Egészségügyi és fitnesz podcastok. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Monica Reinelel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2010. augusztus 23. 1 perc olvassa el

Kérdezze meg a dívát: Mi olyan „csodálatos” a Shirataki tészta?

q. Sokat olvastam és hallottam a Shirataki Noodles, más néven Miracle Noodles -ről. Valóban olyan csodálatosak, mint mindenki úgy gondolja őket?

a. A Shirataki tészta egy olyan típusú alacsony szénhidrátos tészta, amely alacsony kalóriatartalmú (és emészthető szénhidrátot), és minimális hatással van a vércukorszintre. Az alacsony szénhidráttartalmú diéták számára azt hiszem, hogy a tészta visszatért a menübe, úgy érzi, mint egy „csoda”. Az egyéni preferencia kérdése, hogy úgy találja -e őket, hogy a szokásos tészta ízléses helyettesítője. De ha többet szeretne megtudni, hogyan működnek táplálkozási módon, lásd az ellenálló keményítők epizódját.

A szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az egyik iTunes „legmagasabb rangú” alkotója. Egészségügyi és fitnesz podcastok. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A válaszokat kapja meg, amelyeket mindenki tudni akar a fogyásról, a vitamin-kiegészítőkről, az egészséges ételekről és még sok másról. Perces ReadPisode #100 Play Pause Hallgassa meg a legsürgetőbb táplálkozási kérdéseit, válaszolt! Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Válaszolva a sok érdekes kérdés közül néhányat, amelyet az olvasók az elmúlt két évben küldtek. Az erjesztett ital, amelyről gyakran azt mondják, hogy csodálatos egészségjavító vagy gyógyító képessége van. Itt van a Kombucha gombóc:

A kombucha az élesztőkkel és baktériumokkal erjesztett tea. Az olyan erjesztett ételek, mint a joghurt, a kefir és a kombucha, barátságos baktériumokat tartalmaznak, amelyek segítenek az emésztőrendszer egészséges állapotában. A kombucha azonban nem csoda tonik vagy gyógymód, és az FDA figyelmeztető leveleket küldött a gyártóknak és a disztribútoroknak, akik nem támogatott egészségügyi igényeket tesznek. A kereskedelmi kombucha termékek gyakran magas cukrot tartalmaznak, és azt javaslom, hogy korlátozzák az édesített italok fogyasztását – még az egészséges ételekként öltözöttek is.

A

zöld burgonya mérgező? „Igaz, hogy rossz, akár mérgező is, ha burgonyát eszik, ha zöldre válik?”

Ennek van valami igazsága. A burgonya az Nightshade család tagjai, paradicsom, paprika és padlizsán. Mindezek a növények solanin nevű vegyületet állítanak elő, amely elegendő mennyiségben fogyasztva idegmérgezésként működik. olyan hibák, amelyek túl szabadon rágcsálnak a növényen. És annak ellenére, hogy sokkal nagyobb vagy, mint az a hiba, a burgonya vagy a paradicsomlevélben lévő solanin mennyisége elegendő lehet, hogy gyomorpanaszosodjon, ezért nem eszik a növény ezeket a részeit.

Az éjszakai növények – potató, paradicsom, paprika és padlizsán – gyümölcsei általában nagyon alacsony szintű szolanint tartalmaznak, ezért biztonságosak enni. De a zöldes bőrű burgonya vagy a kihajtás elkezdett szemei elegendő szolanint tartalmazhatnak, hogy problémát okozhassanak. Legjobb, ha eldobjuk őket. Hitelesített engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A válaszokat kapja meg, amelyeket mindenki tudni akar a fogyásról, a vitamin-kiegészítőkről, az egészséges ételekről és még sok másról. Perces ReadPisode #100 Play Pause Hallgassa meg a legsürgetőbb táplálkozási kérdéseit, válaszolt! Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Gyulladást és ízületi fájdalmat okoznak. Ez részben is igaz. Néhány ember nagyon érzékeny a Solanine -ra, és ezeknek az embereknek a paradicsom és a paprika étkezése duzzanatot és fájdalmat okozhat az ízületekben. Ha ízületi fájdalom vagy ízületi gyulladás van, próbálja meg eltávolítani az egész éjszakai növényeket az étrendjéből két vagy három hétig, és nézd meg, hogy van -e változást. Ha igen, akkor lehet, hogy egyike lehet azoknak az embereknek, akik érzékenyek a Solanine -ra. Ha nem észlel javulást, amikor kivágja az éjszakai shestshadeket, akkor nem kell elkerülnie ezeket az egyébként egészséges ételeket. Este általában a szabadidős étkezés – az extra kalóriák, amelyeket a napi táplálkozási igények kielégítése után halmozunk fel. Az extra kalória vezet a súlygyarapodáshoz, nem pedig a napszakban.

Wendy írja:

A vőlegényem meg van győződve arról, hogy a késő esti étkezés miatt az étel zsírré válik, miközben gyorsabban alszol, mint amennyire ébren vagy. Nem tudom, hogy lehetséges ez. Vajon az étkezési napszakban bármilyen hatással van -e arra, hogy miként emésztik őket? Az ételek száma ugyanannyi kalóriát tartalmaz, függetlenül attól, hogy alszik -e vagy ébren van -e, miközben megemészti. A késő esti snackelés csökkentése hatékony stratégia lehet a súlykarbantartáshoz, de ennek nincs semmi köze ahhoz, hogy a test miként metabolizálja a kalóriákat. Kaliória, amelyet a napi táplálkozási igények után halmozunk fel. Ezenkívül sok ember azt tapasztalja, hogy az önellenőrzésük este alacsonyabb, és végül többet esznek, mint amennyit jelentenek, vagy olyan ételeket jelentenek, amelyeket nem választanak a napfényes fényre. Ez az extra kalória vezet a súlygyarapodáshoz, nem pedig a napszakban. Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy igazgatóság által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A válaszokat kapja meg, amelyeket mindenki tudni akar a fogyásról, a vitamin-kiegészítőkről, az egészséges ételekről és még sok másról. Perces ReadPisode #100 Play Pause Hallgassa meg a legsürgetőbb táplálkozási kérdéseit, válaszolt! Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot.